Datum & locatie

Datum
7 november 2019

Locatie

Van der Valk Vianen

Prins Bernhardstraat 75 
4132 XE Vianen 


Klik hier hoe u  Van der Valk Vianen het beste kunt bereiken.

Vroegboekkorting tot 31 juli 2019

Snelle beslissers ontvangen € 50,- korting op de reguliere prijs. Als abonnees ontvangt u deze korting standaard (en betaalt u altijd € 249,-).

Tarieven

  • Reguliere tickets € 299,- 
  • Abonneeprijs      € 249,- 
  • Collega ticket     € 199,- prijs per persoon, minimaal 3 personen  

De prijzen zijn inclusief lunch, koffie en thee tijdens de pauzes en de netwerkborrel en exclusief BTW.

Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden. Na aanmelding ontvangt u een online bevestiging. 

Organisatie

Dit event wordt georganiseerd door Cobouw (onderdeel van Vakmedianet B.V.)

Organisatorische vragen

Heeft u organisatorische vragen over dit event? Neem dan contact op met Ageeth Luisman
events@vakmedianet.nl
Tel: 088-584 08 13

Inhoudelijke vragen

Heeft u inhoudelijke vragen over dit event? Neem dan contact op met Linda Moesman, eventmanager Cobouw: lindamoesman@vakmedianet.nl of 088 - 584 07 90. 

Partner worden

Het is mogelijk om partner van dit event te worden. Neem voor meer informatie contact op met Daan de Heus,  088 - 584 08 11. 

Voorwaarden

Annuleringsvoorwaarden
Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. U kunt tot uiterlijk vier weken voor het event / opleiding kosteloos annuleren. In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang van een het event / opleiding is afnemer 25% van het inschrijfgeld (inclusief, indien van toepassing, het horeca-arrangement) verschuldigd. Meldt u zich binnen twee weken voor aanvang af, of bent u afwezig zonder annulering? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag inclusief, (indien van toepassing, het horeca-arrangement) te berekenen. U kunt bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken. Annuleringen of plaatsvervangers kunt u doorgeven via events@vakmedianet.nl.

Voorwaarden
Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet B.V. zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet B.V. , gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te ‘s-Gravenhage op 24 januari 2014 onder depotnummer 5/2014. Een exemplaar van deze voorwaarden vindt u hier.